Teaser Paris 2010: scuter electric Smart

Nu doar Mini, ci si smart va prezenta la Salonul Auto Paris 2010 un concept de scuter electric. Pentru care nu avem decât nişte schiţe-teaser.

Teaser Paris 2010: scuter electric Smart Teaser Paris 2010: scuter electric Smart

Smart - scuter electricSe pare că Salonul Auto Paris 2010 va fi un loc foarte bun pentru câteva rivalităţi ale marilor orgolii. Sau micilor mari orgolii, din moment ce ne referim la marca smart, cunoscută pentru liliputanul smart fortwo.

Iată că nu doar Mini ne pregăteşte pentru un inedit concept de scuter electric. Acum şi smart ne arată nişte schiţe-teaser cu un produs concurent, un scuter electric smart, despre care nu avem nici o altă informaţie.

Aşa încât, la salonul parizian, BMW şi Mercedes se vor înfrunta... pe două roţi prin intermediul mărcilor de categorie muscă. Spre deosebire de concurentul bavarez, scuterul smart va avea un stil mai avangardist şi, la prima vedere, pare destinat unei singure persoane.

Însă mai multe detalii şi imagini oficiale se pare că vom avea doar la inaugurarea oficială de la salonul parizian, în curând.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.