Teaser pentru Paris 2010: Nissan TownPod Concept

Cei de la Nissan vor avea un stand foarte bogat la Salonul Auto Paris 2010. Printre exponate, vom putea vedea şi un nou concept electric, botezat Nissan Townpod.

Teaser pentru Paris 2010: Nissan TownPod Concept Teaser pentru Paris 2010: Nissan TownPod Concept

Deocamdată, japonezii nu ne dau detalii cu privire la noul lor concept Nissan Townpod, care se doreşte o maşină electrică spaţioasă, dar şi cu un design avangardist (lucru evident, din moment ce vorbim despre un concept).

Dat fiind faptul că japonezii afirmă despre Townpod că are un interior foarte spaţios şi practic, s-ar putea ca acest concept să prefigureze un monovolum de clasă mică, bazat pe platforma lui Nissan Micra - versiunea europeană a noii generaţii a citadinei japoneze urmând a fi prezentată şi ea în premieră la Salonul Auto Paris 2010.

Nici un cuvânt despre sistemul de propulsie al acestui concept, dar nu este greu de ghicit că vorbim de acelaşi sistem de pe Nissan Leaf, probabil modificat pentru modelele viitoare de clasă mică.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.