Toyota FT-86 G Sports la Tokyo Auto Salon 2010

Noul coupe Toyota a fost prefigurat deja de conceptul Toyota FT-86. Iată că, înaintea lansării modelului de serie, suntem gratulaţi cu o versiune tunată a conceptului, FT-86 G Sports.

FT-86 G Sports - foarte agresivaAr fi deja un clişeu să mai facem referire la "Fast & Furious: Tokyo Drift". Însă Toyota FT-86, tunată în regim G Sports, exact asta este: o creaţie pentru împătimiţii exceselor cu maşini sport. Unde "sport" nu înseamnă doar un tuning oarecare, deoarece este implicat şi partenerul racing al Toyota, Gazoo.

Kitul exterior face maşina mai agresivă decât conceptul de la Salonul Auto Tokyo 2009, spoilerul frontal şi capota neagră fiind mai sportiv concepute, iar farurile primesc nişte "gene" de tip LED, de mare efect. În spate, FT-86 G Sports are dreptul la un eleron de-a dreptul gigantic, în timp ce evacuările de mari dimensiuni sunt acum plasate central - în lateral şi-au făcut locul fante de aerisire în spoiler.

Eleron foarte mareBineînţeles, garda la sol este coborâtă, ceea ce evidenţiază cum nu se poate mai bine setul de jante de 19", cu margini roşii şi încălţate cu pneuri Bridgeston Potenza de 245/40 R19 în faţă, respectiv 275/35 R19 în spate. Iar motorul tubo, chiar dacă provine de la Subaru, transmite puterea (necomunicată) doar la puntea spate, astfel că FT-86 G Sports e o maşină cu adevărat sportivă.

Iată, deci, încă un motiv pentru ca fanii să aştepte cu nerăbdare cupe-ul abordabil al celor de la Toyota.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.