Toyota Yaris HSD - concept la Geneva 2011

Cea mai mică maşină hibrid Toyota va fi Toyota Yaris HSD. Care, deocamdată, este prezentată doar ca un concept la Salonul Auto Geneva 2011. Iar modelul de serie va apărea după rivalul de la Honda.

Toyota Yaris HSD - concept la Geneva 2011 Toyota Yaris HSD - concept la Geneva 2011

Deşi Toyota Yaris HSD este prezentată ca şi concept la Salonul Auto Geneva 2011, este destul de clar că modelul de serie va arăta foarte puţin diferit. Mult mai important pentru orgoliul japonezilor trebuie să fie faptul că rivalii lor au lansat deja Honda Jazz Hybrid ca model de serie.

Toyota Yaris HSD este construită pe baza noii generaţii Yaris, care a apărut deja la japonezi sub denumirea Vitz, prin urmare acest concept este şi un preview foarte bun pentru ca publicul să îşi facă o idee mai detaliată despre noua citadină a japonezilor în Europa.

Din punct de vedere estetic, similitudinile cu Toyota Prius sunt suficient de multe, spoilerul frontal, cu imensele fante laterale de aerisire, care integrează şi proiectoarele de ceaţă cu o lumină albastră difuză, conferindu-i maşinii un aer foarte agresiv pentru ceea ce te aştepţi de la o maşină ecologică.

Deocamdată, trebuie să mai aşteptăm detaliile despre sistemul de propulsie hibridă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.