Toyota Yaris HSD - concept la Geneva 2011

Cea mai mică maşină hibrid Toyota va fi Toyota Yaris HSD. Care, deocamdată, este prezentată doar ca un concept la Salonul Auto Geneva 2011. Iar modelul de serie va apărea după rivalul de la Honda.

Toyota Yaris HSD - concept la Geneva 2011 Toyota Yaris HSD - concept la Geneva 2011

Deşi Toyota Yaris HSD este prezentată ca şi concept laSalonul Auto Geneva 2011,este destul de clar că modelul de serie va arăta foarte puţindiferit. Mult mai important pentru orgoliul japonezilor trebuie săfie faptul că rivalii lor au lansat deja Honda Jazz Hybrid ca model de serie.

Toyota Yaris HSD prefigureaza modelul de serie din 2012 in proportie de 85%

Toyota Yaris HSD este construită pe baza noii generaţii Yaris, care a apărut deja la japonezi subdenumirea Vitz, prin urmare acest concept este şi un preview foartebun pentru ca publicul să îşi facă o idee mai detaliată despre nouacitadină a japonezilor în Europa.

Din punct de vedere estetic, similitudinile cuToyota Prius sunt suficient demulte, spoilerul frontal, cu imensele fante laterale deaerisire, care integrează şi proiectoarele de ceaţă cu o luminăalbastră difuză, conferindu-i maşinii un aer foarte agresiv pentruceea ce te aştepţi de la o maşină ecologică.

Conceptul Toyota Yaris HSD de la Geneva 2011 mizeaza pe un stil destul de agresiv

Deocamdată, trebuie să mai aşteptăm detaliile despre sistemul depropulsie hibridă.