Trion Nemesis - 2.000 CP şi modul de condus "Predator"

Arată ca un Alien şi constructorul promite că se va conduce ca un Predator, în mare parte din cauza puterii enorme de care ar urma să beneficieze hypercar-ul Trion Nemesis.

Trion Nemesis - 2.000 CP şi modul de condus "Predator" Trion Nemesis - 2.000 CP şi modul de condus "Predator"

Sigourney Weaver ar avea cu siguranţă un deja-vu dacă privirea i s-ar opri pe imaginile cu Trion Nemesis, publicate de constructorul american anonim Trion SuperCars. Da, au şi site.

Firma californiană a publicat un set de imagini cu proiectul Trion Nemesis, aflat momentan în stadiu incipient de dezvoltare, dar care promite 2.000 CP livraţi de un V8 bi-turbo. Constructorul mai preciează că modelul îl va face uitat pe Bugatti Veyron şi va fi mai potent decât proaspătul lansat la Geneva Koenigsegg One:1.

Suntem destul de sceptici însă, fiindcă am mai auzit poveşte de genul acesta de la arabi, dacă mai ţineţi minte hypercar-ul Devel Sixteen de 5.000 CP. Cifrele americanilor par totuşi mai pământeşti şi anunţă o accelerare de la 0 la 100 km/h realizată în 2,8 secunde şi o viteză maximă de 450 km/h. Toate acestea ar fi posibile graţie unei structuri realizate din fibră de carbon şi aliaje speciale, dar şi cuplării motorului cu o cutie de viteze secvenţială, cu opt rapoarte.

Uitaţi de moduri "plictisitoare" de condus, ca SPORT sau SPORT PLUS. Trion Nemesis va putea fi exploatat în modul PREDATOR, setare care odată activată, va modifica lumina ambientală din habitaclu, tăria suspensiei, comportamentul evacuării şi răspunsul motorului. Adică tot ce face un mod SPORT clasic.

Sursa - allcarindex.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.