Trion Nemesis – 2.000 CP şi modul de condus „Predator”

Autor: Oraan Mărculescu 31 mart. 2014 Concepte auto

Sigourney Weaver ar avea cu siguranţă un deja-vu dacă privirea i s-ar opri pe imaginile cu Trion Nemesis, publicate de constructorul american anonim Trion SuperCars. Da, au şi site.

Firma californiană a publicat un set de imagini cu proiectul Trion Nemesis, aflat momentan în stadiu incipient de dezvoltare, dar care promite 2.000 CP livraţi de un V8 bi-turbo. Constructorul mai preciează că modelul îl va face uitat pe Bugatti Veyron şi va fi mai potent decât proaspătul lansat la Geneva Koenigsegg One:1.

Suntem destul de sceptici însă, fiindcă am mai auzit poveşte de genul acesta de la arabi, dacă mai ţineţi minte hypercar-ul Devel Sixteen de 5.000 CP. Cifrele americanilor par totuşi mai pământeşti şi anunţă o accelerare de la 0 la 100 km/h realizată în 2,8 secunde şi o viteză maximă de 450 km/h. Toate acestea ar fi posibile graţie unei structuri realizate din fibră de carbon şi aliaje speciale, dar şi cuplării motorului cu o cutie de viteze secvenţială, cu opt rapoarte.

Uitaţi de moduri „plictisitoare” de condus, ca SPORT sau SPORT PLUS. Trion Nemesis va putea fi exploatat în modul PREDATOR, setare care odată activată, va modifica lumina ambientală din habitaclu, tăria suspensiei, comportamentul evacuării şi răspunsul motorului. Adică tot ce face un mod SPORT clasic.

Sursaallcarindex.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide