Twizy făcut de americani va fi Chevrolet EN-V 2.0

Nu este prima oară când auzim de acest indicativ EN-V în cadrul General Motors. Însă la salonul auto chinesesc Beijing 2012 avem parte de o versiune evoluată, botezată, cum altfel, Chevrolet EN-V 2.0.

Twizy făcut de americani va fi Chevrolet EN-V 2.0 Twizy făcut de americani va fi Chevrolet EN-V 2.0

Prima oară, GM EN-V a debutat ca o "familie de gărgăriţe" electrice de oraş la Salonul Auto Shanghai 2010, reprezentând propunerea concernului american pentru transportul personal ecologic din oraşele aglomerate ale viitorului relativ apropiat. Acum, EN-V revine în China, la Beijing 2012, dar cu siglă Chevrolet.

Nu este singura modificare - Chevrolet EN-V 2.0 plusează cu două roţi, arătând intenţiile serioase ale americanilor de a produce în serie acest model. Faţă de Renault Twizy, care pare un scuter pe patru roţi, Chevrolet EN-V 2.0 este, mai degrabă, o capsulă personală, dar cu multe din caracteristicile unui vehicul modern.

Prin urmare, deşi pare mult prea mic pentru a conţine şi alte lucruri decât un ghidon şi un scaun, Chevrolet EN-V 2.0 beneficiază de aer condiţionat, sistem de navigaţie GPS şi un sofisticat sistem de comunicare car-2-car. De altfel, proiectanţii doresc de la Chevrolet EN-V 2.0 o autonomie cât mai mare, vehiculul urmând a se deplasa mai mult în mod automat, în funcţie de senzori şi GPS.

Pentru moment, planurile în următorii ani se rezumă la programe pilot, în principal în China, pentru a vedea care este interesul potenţialilor clienţi şi viabilitatea ideii ca investiţie. Nu ar fi de mirare ca modelul de serie Chevrolet EN-V 2.0 să devină un alt gadget pe gustul tinerilor, la fel cum s-a întâmplat cu iPhone-ul.

Voi ce credeţi:

ESTE CHEVROLET EN-V SOLUŢIA PENTRU TRANSPORTUL PERSONAL ÎN AGLOMERAŢIA URBANĂ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.