USD GT-S Passionata by Ugur Sahin

Ce minuni poate face calculatorul atunci când eşti pasionat de Ferrari şi te pricepi la Photoshop - Ugur Sahin revine în atenţia lumii auto prin noua propunere bazată pe Ferrari 599.

USD GT-S Passionata by Ugur Sahin USD GT-S Passionata by Ugur Sahin
USD GT-S Passionata by Ugur SahinTânărul designer Ugur Sahin are deja un studio propriu de design în Olanda, după ce s-a remarcat prin schiţe precum Corvette-ul Z03 sau propunerea pentru urmaşul lui Ferrrai Dino.

De data aceasta, noua maşină se numeşte USD GT-S Passionata - ultimul termen fiind relevant pentru sursa de inspiraţie, adică Ferrari 599 Fiorano. USD GT-S se doreşte o reinterpretare a celebrelor GT-uri Ferrari din anii '60, combinând designul neo-clasic cu tehnica de ultimă oră - cel puţin asta ar trebui să se întâmple în realitate, dacă ar apărea vreun client interesat de personalizarea Ferrari-ului personal.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.