Va exista o versiune Audi A7 Sportback Allroad Quattro?

Nu ştim dacă germanii au luat în calcul şi o versiune crossover pentru Audi A7, dar photoshopul ne permite să vedem cum ar putea arăta o astfel de maşină.

Va exista o versiune Audi A7 Sportback Allroad Quattro? Va exista o versiune Audi A7 Sportback Allroad Quattro?

Din nou este vorba despre malaezianul Theophilus Chin, care,de data asta, vine cu o propunere foarte interesantă, care, dacă arfi luată în serios de germanii de la Audi, ar da naştereunei nişe inedite.

Audi A7 Sportback Allroad Quattro ar putea fi un răspunsfoarte bun pe care germanii să îl dea lui BMW X6, un crossover life-style suficient de practicşi de performant pe drumuri mai puţin bune.

Audi A7 Sportback Allroad Quattro - o propunere virtuala foarte interesanta

Având în vedere că, în gama Audi, există dejamodelul A4 Allroad, platforma tehnică nu ar fio problemă. Interesant este şi faptul că maşina aratăchiar bine şi coerent în aceste randări, nefiind vorba despre un"mariaj" nereuşit între un A7 normal şi un A4 Allroad.

Rămâne, totuşi, întrebarea dacă un asemenea proiect ar fifezabil din punct de vedere economic, deoarece în gamaconstructorului din Ingolstadt există atât A4 Allroad, cu ocaroserie foarte spaţioasă de break, dar şi SUV-ul Audi Q5.

Voi ce credeţi?

ARE SENS O VERSIUNE AUDI A7ALLROAD?

Mixtura reusita intre Audi A7 Sportback si Audi A4 Allroad