Va exista o versiune Audi A7 Sportback Allroad Quattro?

Nu ştim dacă germanii au luat în calcul şi o versiune crossover pentru Audi A7, dar photoshopul ne permite să vedem cum ar putea arăta o astfel de maşină.

Va exista o versiune Audi A7 Sportback Allroad Quattro? Va exista o versiune Audi A7 Sportback Allroad Quattro?

Din nou este vorba despre malaezianul Theophilus Chin, care, de data asta, vine cu o propunere foarte interesantă, care, dacă ar fi luată în serios de germanii de la Audi, ar da naştere unei nişe inedite.

Audi A7 Sportback Allroad Quattro ar putea fi un răspuns foarte bun pe care germanii să îl dea lui BMW X6, un crossover life-style suficient de practic şi de performant pe drumuri mai puţin bune.

Audi A7 Sportback Allroad Quattro - o propunere virtuala foarte interesanta

Având în vedere că, în gama Audi, există deja modelul A4 Allroad, platforma tehnică nu ar fi o problemă. Interesant este şi faptul că maşina arată chiar bine şi coerent în aceste randări, nefiind vorba despre un "mariaj" nereuşit între un A7 normal şi un A4 Allroad.

Rămâne, totuşi, întrebarea dacă un asemenea proiect ar fi fezabil din punct de vedere economic, deoarece în gama constructorului din Ingolstadt există atât A4 Allroad, cu o caroserie foarte spaţioasă de break, dar şi SUV-ul Audi Q5.

Voi ce credeţi?

ARE SENS O VERSIUNE AUDI A7 ALLROAD?

Mixtura reusita intre Audi A7 Sportback si Audi A4 Allroad

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.