Viitoarea Dacia Logan - Posibilă sursă de inspiraţie?

Asta vor aceste poze să transmită, ce pot servi ca sursă de inspiraţie pentru viitoarea generaţie Logan.

Viitoarea Dacia Logan - Posibilă sursă de inspiraţie? Viitoarea Dacia Logan - Posibilă sursă de inspiraţie?

Design modern la DaciaMiroslav Dimitrov este un tânăr de 24 de ani din Bulgaria, care pentru angajarea la noul centru de design Renault din România a trebuit să prezinte o serie de schiţe cu un viitor posibil model Dacia. Iar ce a ieşit, vedeţi în pozele alăturate.

Având în vedere că şi aceste poze erau ale unui student participant la un intership la Renault şi au ajuns în revista AutoPlus ca design final pentru un viitor coupe Dacia, nu ar fi exclus ca şi aceste imagini să fie posibile surse de inspiraţie pentru designerii Renault.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.