Virago Coupe Concept

Micul constructor britanic Virago Cars pregăteşte un model sport nou, care va debuta la showul Top Marques din Monaco, în luna Aprilie.

Virago Coupe Concept Virago Coupe Concept
Virago Cars este un nume prea puţin cunoscut în lumea auto, însă este printre puţinele companii auto independente care încă mai există în Marea Britanie.

Virago Coupe ConceptCondusă de un fost şef Land Rover, compania pregăteşte un nou coupe, al cărui prototip va debuta la showul Top Marques, de la Monaco, un show destinat milionarilor amatori de automobile unicat şi de colecţie. Virago Cars speră să atragă atenţia amatorilor şi a investitorilor, deoarece, pentru ca acest model să intre în producţie, este nevoie de o sumă de start de 10 milioane de dolari.

Virago Coupe ConceptAutomobilul are o caroserie din materiale uşoare şi este propulsat de un V6 Duratec de 3,0 litri, de origine Ford, puterea estimată variind între 230 şi 280 CP. Performanţele se anunţă ameţitoare: sub 5 secunde pentru 0-100 km/h şi 250 km/h viteză maximă, pentru un preţ de pornire de 100.000 USD.

Rămâne de văzut dacă Virago va putea intra în competiţie cu nume britanice deja consacrate, precum TVR sau Noble.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.