Virago Coupe Concept

Autor: Oraan Mărculescu acum 12 ani Concepte auto

Virago Cars este un nume prea puţin cunoscut în lumea auto, însă este printre puţinele companii auto independente care încă mai există în Marea Britanie.

Virago Coupe ConceptCondusă de un fost şef Land Rover, compania pregăteşte un nou coupe, al cărui prototip va debuta la showul Top Marques, de la Monaco, un show destinat milionarilor amatori de automobile unicat şi de colecţie. Virago Cars speră să atragă atenţia amatorilor şi a investitorilor, deoarece, pentru ca acest model să intre în producţie, este nevoie de o sumă de start de 10 milioane de dolari.

Virago Coupe ConceptAutomobilul are o caroserie din materiale uşoare şi este propulsat de un V6 Duratec de 3,0 litri, de origine Ford, puterea estimată variind între 230 şi 280 CP. Performanţele se anunţă ameţitoare: sub 5 secunde pentru 0-100 km/h şi 250 km/h viteză maximă, pentru un preţ de pornire de 100.000 USD.

Rămâne de văzut dacă Virago va putea intra în competiţie cu nume britanice deja consacrate, precum TVR sau Noble.Comentarii
Inchide