Volkswagen 2028

Volkswagen a creat trei noi concepte ce ne prezintă viziunea producătorului german asupra viitorului. Oricine are dreptul să viseze, nu?

Volkswagen 2028 Volkswagen 2028

Volkswagen OneDacă ne uităm la conceptele prezentate de exemplu acum 20 de ani, aproape nimic din ele nu s-a materializat în modelele de azi, cel puţin în materie de design. Oare acelaşi lucru se va întâmpla şi cu prototipurile prezentate astăzi? Maşinile de peste 20 de ani nu vor avea nici o legătură cu ultimele creaţii Volkswagen?

Rămâne de văzut. Cele trei modele germane abordează concepte diferite: noul EGO este o sportivă cu două locuri, ROOM nu mai are nevoie de nici o prezentare, numele fiind suficient de sugestiv, iar ONE este un automobil cu trei roţi destinat traficului urban. Mai multe detalii puteţi obţine pe site-ul oficial: Volkswagen 2028.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.