Volkswagen Caddy Topo Sail

Volkswagen ştie că o asociere cu lumea scumpă a iahturilor nu-i poate face decât bine. Şi acţionează în consecinţă.

Volkswagen Caddy Topo Sail Volkswagen Caddy Topo Sail

Acces facil pe acoperisChiar dacă oraşul Dusseldorf din Germnania nu este un Saint Tropez german, mulţi producători auto au venit la Dusseldorf Caravan Salon cu maşini inspirate din lumea maritimă. Fiat a fost şi el, cu Portofino Concept, iar alături de acesta Volkswagen a prezentat un concept pe baza vehicului comercial Caddy.

Acesta duce mai departe tema iahturilor clasice, din lemn, cu multe detalii care au grijă să aducă aminte permanent de sursele de inspiraţie. Principalul punct de atracţie este reprezentat de plafonul din lemn încadrat de o serie de bare din aluminiu, la care se poate ajunge lesne de către ocupanţii maşinii prin intermediul celor patru trepte construite tot din materialele amintite mai devreme. Intrarea în producţia de serie? Nici să nu vă gândiţi.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.