Volkswagen T6 Mobile Office

Un rus tocmai a dat un nou înţeles expresiei "muncind pe drum", printr-un concept foarte îndrăzneţ.

Volkswagen T6 Mobile Office Volkswagen T6 Mobile Office

Birou pe rotiAlexander Zhukovsky este un student rus la Ural State Academy of Architecture and Arts în Ekatarinburg ce a fuzionat conceptele de mobilitate şi productivitate într-un prototip ce plăteşte tribut moştenerii lăsate de modele precum Volkswagen Bettle sau Transporter 1.

Aşa că numele conceptului său este T6, acesta fiind compus din doi cilindri conectaţi printr-o legătura flexibilă ce este folosită şi la virarea automobilului. Roţile sunt poziţionate la exterior şi se mişcă pe cei doi cilindri, aceştia din urmă având uşi verticale în lateral, pentru a permite accesul în interior. Interesant, nu?

 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.