Webasto Light Concept

Webasto va prezenta la Salonul Auto de la Geneva ultimele sale soluţii tehnice în materie de plafoane acţionate electric şi nu numai, totul sub forma unui concept.

Webasto Light Concept Webasto Light Concept
Webasto este o companie germană specializată în dezvoltarea plafoanelor şi sistemelor de decapotare a acestora. Cu o experienţă de peste 100 de ani, dezvoltând proiecte pentru aproape toţi marii producători de automobile, Webasto va prezenta la Geneva ultimele proiecte ale diziviilor Convertible, Roof & Body (CRB) Group şi Global Comfort Solutions (GCS) Unit.

Webasto Light Concept al cărui temă este "Moving Innovation" va "dezvălui" noi inovaţii în ceea ce priveşte sisteme de pliere ale plafoanelor, dar şi un sistem hidraulic, inteligent, de generare a căldurii în habitaclu.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.