ZIL Concept - cum ar putea arăta noua limuzină rusească

Au şi ruşii limuzina lor, un mastodont fabricat de ZIL (Zavod imeni Likhachova). Care, însă, a devenit o maşină depăşită, aşa încât iată cum va arăta noua limuzină rusească: ZIL Concept.

ZIL Concept - cum ar putea arăta noua limuzină rusească ZIL Concept - cum ar putea arăta noua limuzină rusească

ZIL este un fabricant rus de echipament greu şi vehiculeblindate, fiind responsabil şi pentru producerealimuzinelor prezidenţiale. Maşini care, totuşi, au devenitînvechite nu doar moral, ci şi din punct de vedere al confortuluişi siguranţei pe care trebuie să le ofere unui şef de stat.

ZIL Concept - asa ar putea arata noua limuzina prezidential ruseasca

Aşadar, iată cum ar putea arăta noua limuzinăZIL, fiind vorba despre propunerea de design a studiouluiSlava Saakyan. Propunere pe care guvernul rus o vaaccepta sau nu până la finalul anului. Însă ar face bine să îşi deaacordul pentru noua limuzină.

De ce? Pentru că acest concept de limuzină ZIL degajă foartemultă prestanţă, având dimensiuni impresionante. Designerul afirmăcă nu a dorit să facă o maşină cu un look plăcut, ci olimuzină care să preia caracteristicile Mamei Rusia. Prinurmare, o maşină care să fie impunătoare, solidă, dar care să şiexprime originile ruseşti.

ZIL Concept este propunerea designerului Slava Saakyan

Cât de bine reuşeşte să facă acest ZIL Concept acestlucru, vă lăsăm pe voi să apreciaţi. Dar e clar că oastfel de apariţie ar concura cu succes limuzinele Rolls Royce şiMaybach din acest moment, nu credeţi?

VEZI GALERIA FOTO CU LIMUZINA RUSEASCĂ ZILCONCEPT

Institutia prezidentiala rusa va decide pana la finalul lui 2010 daca ZIL Concept are unda verde