Din ce ţări provin materialele aflate în componenţa noului Bentley Continental GT

Autor: Marius Vișan 08 oct. 2018 Dosar & Analize

Când vine vorba de maşini de lux, nimic nu se compară cu Bentley Continental GT. Modelul britanic este de neegalat la capitolul calitatea materialelor. De la piele naturală, până la furnir rar, noul Continental GT este dotat cu materiale premium provenite din mai multe zone ale lumii.

Jante din Japonia 

Noua jantă din aliaj de 22 de inci a lui Continental GT este fabricată în Japonia, aceasta fiind lustruită manual pentru a-i evidenţia zonele de accent. 

Piele din Germania

Fiecare interior Continental GT este fabricat din piele de taur provenită dintr-o anumită regiunea din Germania, şi cusut cu 2,8 km de aţă pentru a crea o cabina somptuoasă. Aleasă cu atenţie şi cusută cu precizie, pielea contribuie enorm la senzaţia de confort din fiecare Continental GT. 

Lemn de Koa din Hawaii

Experţii de la Bentley se străduiesc să găsească cele mai bune furniruri din lume. Pentru Continental GT au ales lemnul de Koa. Koa este o specie originară din Hawai şi este în general considerat a fi cel mai pur lemn din categoria lemnului masiv. Cu toate că acest lemn este mult mai moale, mai “soft” în comparaţie cu celelalte esenţe de lemn folosite de noi, este mult mai uşor de prelucrat, iar odată cu finisarea acestuia, lemnul ia culoarea luciului. În funcţie de sezonul de recoltare, lemnul Koa va produce tonuri care variază de la culoarea aurului spre brun roşcat. 

Piele Alcantara din Italia

Pielea Alcantara decorează interiorul modelului Continental GT, aceasta fiind provenită direct din Italia. Textura acestui tip de piele creează o experienţă plăcută atât la nivel estetic, cât şi la nivel tactil, pentru o experienţă unică a celui care pătrunde în maşină. 

Ceasuri din Elveţia

Ceasul de pe bordul lui Continental GT poartă semnătura Bentley şi emblema aripilor. Acesta este produs de una dintre cele mai cunoscute firme de ceasuri mecanice din Elveţia. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide