TOP 10 – cele mai VERZI PREMIERE de la Salonul Auto Paris 2012

Autor: Oraan Mărculescu acum 10 ani Dosar & Analize

EXAGON FURTIVE e-GT

Un nume necunoscut până acum marelui public a reuşit să facă furori la Salonul Auto Paris 2012: Exagon Motors a prezentat versiunea de serie a unui GT electric cu 2+2 locuri, care îşi propune să sensibilizeze clientela eco amatoare de lux.

Practic, Exagon Furtive e-GT poate fi încadrată în aceeaşi categorie cu Tesla sau Fisker, producători de talie redusă care mizează pe maşini scumpe şi ecologice cu tehnologie foarte modernă.

GT-ul francezilor vine cu un design elaborat, în timp ce interiorul beneficiază de o atenţie deosebită, punând accentul pe finisări de top şi materiale scumpe. În privinţa tehnologiei, Furtive e-GT beneficiază de două motoare electrice, având o putere maximă de 402 CP, ceea ce înseamnă un demaraj 0-100 km/h în doar 3,5 secunde.

Autonomia maximă promisă este de 310 km, în timp ce bateriile litiu-ion pot fi încărcate rapid în doar 32 de minute în proporţie de 80%. Furtive e-GT are un preţ informativ de 400.000 euro, iar livrările vor demara din a doua jumătate a lui 2013, fabricantul declarând că are deja suficiente comenzi.

Să vedem pe pagina următoare altă maşină eco

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Comentarii
Inchide