Noul ZOE ajunge în ROMÂNIA. Cât costă cel mai vândut vehicul electric din Europa

Noul ZOE ajunge în ROMÂNIA. Cât costă cel mai vândut vehicul electric din Europa

Autor: Corina Zamfir acum 3 ani Mașini electrice

Renault deschide comenzile pentru noul ZOE, cel mai vândut vehicul electric din Europa, dotat cu baterie Z.E. 40, care oferă o autonomie NEDC de 400 km (echivalentul unei distanţe reale de 300 km în mediu urban şi limitrof), anunţă ZIARUL FINANCIAR.

Aceasta incorporează o energie de 41 kWh, iar capacitatea sa de stocare este aproape dublă în comparaţie cu bateria standard 22kWh.

Conceput şi tehnologizat la Centrul Tehnologic Renault din Guyancourt, iar mai apoi asamblat la fabrica din Flins, modelul ZOE este lansat în România cu motorul Motorul R90, propunând două niveluri de echipare: LIFE şi INTENS.

Clienţii pot opta, încă de pe versiunea de baza, între bateria Z.E.22 (240 Km NEDC), la preţul de 26.050 euro fără TVA şi bateria Z.E.40 (400 km NEDC), la preţul de 27.731 euro fără TVA pentru modelul LIFE şi 28.992 euro fără TVA pentru modelul INTENS.

Cu ocazia lansării acestui model, marca Renault propune clienţilor o nouă variantă de comercializare, de tipul „Full Purchase”, care include preţul bateriei.

Primul nivel de echipare, LIFE, oferă în dotarea standard echipamente ca: faruri de zi cu tehnologie LED,  cruise control, asistentă la frânarea de urgenta, sistem de asistenţă la pornirea din rampă, tablou de bord digital TFT 7’’, oglinzi retrovizoare reglabile electric şi degivrante, climatizare automată cu senzor de toxicitate şi cablu de încărcare Flexi Charger de 6,5 m lungime.

Versiunea INTENS propune acum o tapiţerie nouă şi jante noi de aluminiu de 16 inch în două tonuri, senzori de ploaie şi de lumină. Există un plus de rafinament la interior, graţie unui nou finisaj pe negru al tapiţeriei şi diferitelor materiale din habitaclu. De asemenea, noul ZOE oferă şi un nou pachet de personalizare de culoarea albastru, conferind modelului un plus de eleganţă şi tonicitate. Deosebit de silenţios, cu un nivel foarte redus de zgomot şi vibraţii ale motorului, habitaclul lui ZOE este locul ideal pentru a profita de sistemul audio Arkamis 3D Sound.Comentarii
Inchide