Motoare diesel şi benzină, smartphone pentru scaune, preţuri pe măsură

Autor: Alexandru Banu 30 mart. 2017 MASINI NOI

 

Discovery cu 7 locuri a fost lansat oficial, chiar dacă l-am mirosit şi l-am aflat din 2016. Land Rover rămâne un brand premium şi a venit cu opţiuni o crăuţă pe noul model. Englezii spun că au scos aproape 500 de kg de pe maşină pentru că au folosit aluminiu în cea mai mare parte a procesului de fabricaţie.

Aşa cum ziceam la început, are 7 locuri a căror configuraţie o setezi via smartphone sau touchscreen. Rândurile sunt aşezate unul deasupra celuilalt dinspre spate spre faţă, la fel ca într-o arenă civilizată ca să poţi vedea în faţă. Maşina vine cu sistem de conducere semiautonom, asistenţă la manevrarea vehicolelor remorcate, 9 porturi USB!!!, hotspot de net pentru 8 device-uri şi 3.5 tone capacitate de remorcare.

Primii 600 de cumpărători englezi şi 530 din SUA vor avea diverse opţiuni limitate de materiale şi finisaje pentru personalizare (exterior-interior). Liniile de echipare sunt S, SE, HSE şi HSE Luxury (ultimele două au cele mai multe dotări atât din punct de vedere dinamic, cât şi de stil).

Noul Land Rover Discovery  are multe sisteme de siguranţă, printre care cele mai importante sunt recunoaşterea semnelor de circulaţie, camere HD 360 de grade şi comutarea automată a fazei lungi. Tot din aplicaţia de pe telefon sau din meniul maşinii poţi să cobori maşina cu 4 cm pentru accesul uşor al pasagerilor. Maşina are o gardă la sol de 28.3 cm.

Bineînţeles că sistemul multimedia are un ecran mare de 10 inci, conectivitate Apple şi Android. Capacitatea totală de încărcare cu scaunele rabatate ajunge la 2.400 de litri.

Land Rover are până acum 3 opţiuni de motoare pentru Discovery cu 7 locuri: V6 benzină 3 litri şi 340 de cai (0-100 km/h în 7 secunde), V6 diesel de 250 de cai şi un diesel de 2 litri şi 240 de cai. Preţurile în Anglia încep de la 43.500 de lire sterline.

 

POZE CU NOUL LAND ROVER DISCOVERY ULTRATEHNOLOGIZAT

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide