750.000 de modele Mercedes-Benz Viano şi Vito fabricate la fabrica din Spania!

Autor: Dan Vache 30 iun. 2012 Știri auto
750.000 de modele Mercedes-Benz Viano şi Vito fabricate la fabrica din Spania!

Modelul cu numărul 750.000 este un model negru obsidian Mercedes-Benz Viano Avantgarde V6, cu cutie de viteze automată şi un interior luxos din piele, care va fi livrat unui client din Belgia.

„Această realizare marchează încă un episod important din istoria fabricii Vitoria,” declară Emilio Titos, managerul fabricii. „Avantajul nostru principal este centrul de expertiză pentru vehiculele de mărime medie şi pentru cele electrice, ce reprezintă o componentă esenţială a reţelei de producţie Mercedes-Benz.”

Seria actuală de vehicule comerciale este fabricată la Vitoria din 2003, oferind două variante de modele, Viano şi Vito. Mercedes-Benz Viano este un autovehicul premium pentru clienţii privaţi. Mercedes-Benz Vito este adaptat necesităţilor clienţilor comerciali, din vânzări, producţie, servicii sau transport de persoane. Anul 2010 a fost marcat de lansarea pe scară largă a noii generaţii de Viano şi Vito.

De asemenea, fabrica Vitoria a început să producă în 2010 prima serie din lume de vehicule electrice: Mercedes-Benz Vito E-CELL. Datorită sistemului său de funcţionare cu 0 emisii, Vito E-CELL este ideal pentru aglomerările urbane şi pentru zonele cu un mediu sensibil. Mai mult de 500 de Vito E-CELL au fost până acum produse şi livrate clienţilor europeni, pentru a le testa în tot felul de situaţii cotidiene. Divizia Mercedes-Benz Vans şi-a extins portofoliul de modele în martie 2012, lansând varianta Vito E-CELL crewbus. Noul vehicul electric oferă confort pentru şapte pasageri şi are o arie de acoperire de 130 de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide