A fost odată ca-n poveşti o prea frumoasă tehnologie germană. Până când a apărut balaurul (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 26 mai 2017 Știri auto

UPDATE Jaguar XE SV Project 8 va avea fix 600 de cai şi prinde suta la oră în 3.3 secunde. Viteza maximă este 321 km/h. Tot cuplul ajunge la toate roţile printr-o cutie automată cu 8 trepte. Articulaţiile au arcuri mai dure şi reglaj electronic al amortizoarelor. Maşina poate să coboare 1.5 cm în regim de circuit. Jaguar a mai pus un diferenţial activ pe maşină şi frâne ceramice cu tehnologie şi principii de răcire din F1. Înăuntru, cel mai scump Jaguar de azi are carbon, alcantara, 4 locuri sau 2 cu roll cage. Producţia e plafonată la 300 de bucăţi şi fiecare costă 170.000 de euro.  

JAGUAR PROJECT 8 (GALERIE FOTO OFICIALĂ)

8. PROJECT 8!

XE SV Project 8, un nume mult mai complicat decât are de demonstrat pe asfalt. Probabil că englezii au vrut să ne dea fiori cu un nume inspirat din filmele cu Bond. Project 8 este noul criminal de BMW M4 GTS şi Mercedes AMG C63 R. Adică se dă la cele mai puternice maşini europene de clasă medie şi de serie.

DOAR 300 DE “JAGUARI”

Producţia va fi plafonată la 300 de bucăţi, stric pentru cei mai bogaţi ultraşi Jaguar. Motorul este un V8 de 5 litri care a fost stors de putere până la 600 de cai. Astfel, avem aici cel mai puternic Jaguar de stradă creat vreodată. SVO, adică Special Vehicle Operation este diviza de supercaruri supersport Jaguar, care e la al doilea model după F-Type. Project 7. Detalii complete precum 0-100 km/h şi viteza maximă vor fi publice după Goodwood Festival of Speed. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide