Abarth 695 Fuori Serie vine la Salonul Auto Paris 2012

Autor: Tudor Rus 18 sept. 2012 Știri auto

Clienţii Abarth vor avea ocazia de a sta de vorbă cu designerii şi mecanicii prezenţi la standul Abarth de la Salonul Auto Paris 2012 pentru a pune la punct personalizarea maşinii dorite până la cele mai mici detalii. Astfel, echipa Abarth Fuori Serie va sta la dispoziţia clienţilor pentru a-i îndruma în alegerea materialelor şi a tehnologiei cu care va fi dotată maşina.

Cu ce se laudă mai exact Abarth 695 Fuori Serie? În primul rând, doar modelele acestei serii vor beneficia de o putere de 180 CP, oferită graţie motorului cu 4 cilindri în linie cu o capacitate de 1.368 cm3. Cuplul maxim este de 250 Nm la 3000 rpm în modul sport, Abarth 695 accelerând de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 7 secunde, şi fiind capabil de o viteză maximă de 225 km/h. Acestor dotări li se adaugă o întregă suită de componente cu puternic accent sportiv, precum frânele Brembo cu discuri perforate, cutia de viteze manuală „Abarth Competizione” cu comenzi pe volan şi turbocompresorul cu geometrie fixă Garrett 1446.

Şi cum competişiile de raliu fac parte din blazonul Abarth, noua colecţie a fost inspirată din succesul din trecut al maşinilor de curse care au scris istoria brand-ului. Elementul de noutate a fost însă insuflat de materialele moderne folosite la fabricarea modelelor din această serie: de la fibră de carbon la materiale compozite, la piele Alcantara sau elemente vopsite în culori mate. În plus, clienţii mai pot beneficia de faruri cu xenon şi un sistem de evacuare dublu „Record Monza” pentru accentuarea imaginii sportive.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide