Abarth Punto Supersport – 180 CP şi 7,5 secunde până la 100 km/h

Autor: Laurenţiu Florescu 30 mai 2012 Știri auto

Abarth a lansat recent cea mai nouă creaţie a sa, Punto Supersport. Micul hot-hatch italian dispune de cea mai puternică variantă a propulsorului Multi-air de 1,4 litri. Cei 180 CP obţinuţi la 5.750 RPM şi cuplul motor de 270 Nm ajută modelul Fiat să ajungă de la 0 la 100 km/h în 7,5 secunde şi la o viteză maximă de 216 km/h.

Design-ul este specific tunerului din Torino. Punto a primit un kit aerodinamic cu un look mai agresiv şi este echipat cu jante de 17 inch din aliaj uşor. La interior, Abarth Punto Supersport păstrează aceeaşi temă sportivă ca şi la exterior. Logo-urile Abarh se regăsesc din abundenţă la interior, iar scaunele sport şi pedalierul din aluminiu dau un aer de motorsport modelului italian.

Pentru a face faţă creşterii de putere, tunerul italian a instalat un sistem de frânare mai performant şi o suspensie sport, manevrabilitatea îmbunătăţindu-se considerabil. Abarth va fabrica doar 199 de modele Punto Supersport, acestea având un preţ de pornire de 21.900 euro în Italia (cu TVA).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide