Accident cu... bani în Italia

Nu este nici o glumă: o dubă blindată s-a răsturnat pe o autostradă din Italia, iar conţinutul s-a revărsat pe şosea: 2.000.000 de euro!

Accident cu... bani în Italia Accident cu... bani în Italia

Şoferii care călătoreau luni pe autostrada A114 din sudulItaliei, în zona Foggia, au fost nişte norocoşi. Şi asta deoarece omaşină blindată a avut un accident, în urma unei explozii decauciuc.

Unde e partea cu norocul? Fiţi siguri că nu vorbim de noroculşoferului şi pasagerului, care au scăpat cu viaţă din incident,după ce maşina s-a răsturnat, în urma impactului cu un altvehicul.

Nu, norocul ţine de conţinutul maşinii: 2.000.000 de euro înmonede de 1 şi 2 euro. Practic, monedele au "inundat" porţiunearespectivă de autostradă, ceea ce a dus la un ambuteiaj.

Din cauză că micile discuri din metal ar fi putut provocaaccidente, veţi spune. Nicidecum, motivul este unul foartepământesc: şoferii pur şi simplu s-au repezit să culeagă cât maimulte monede. Pe principiul "bani căzuţi din cer".

Până când poliţia şi ambulanţa au ajuns la faţa locului, nu maipuţin de 10.000 de euro s-au "evaporat" în buzunarele şoferilorcare "au fost pe fază".

Tu ce ai fi făcut: ai fi cules banii de pe asfalt sau te-ar fiinteresat dacă are cineva nevoie de primul ajutor?

Comentariile despre acest incident vile lăsăm vouă