Accident fără morţi la 320 km/h!

Noul proprietar al cunoscutei firme de tuning Gemballa a scăpat ca prin minune de un accident, la 320 km/h. În ce maşină era, vedeţi în următoarele rânduri.

Accident fără morţi la 320 km/h! Accident fără morţi la 320 km/h!

După ce Uwe Gemballa, fondatorul firmei de tuning cu acelaşi nume, afost ucis în Africa de Sud, compania sa a fost cumpărată de unpasionat milionar. Care era să aibă parte de un sfârşit tragicrecent - dar nu din cauza gloanţelor, ci a vitezei excesive.

Deşi Gemballa este o firmă specializată în prepararea maşinilorPorsche, noul proprietar, un milionar de 28 de ani, a suferit unaccident la bordul unui supercar mult mai rar şi mai puţincunoscut. Vă daţi seama despre ce maşină estevorba?

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU ACCIDENTUL

Noul proprietar al Gemballa a scapat ca prin minune dintr-un accident la 320 km/h

Vă spunem noi: Pagani Zonda. Şoferul a "reuşit" să piardă controlul volanuluipe autostrada A10 din Italia, lângă localitatea Spotorno, pe fondulcarosabilului umed, izbindu-se de barele de protecţie, dincare a fost proiectat pe celălalt sens de mers, dinfericire fără a implica şi alte maşini. Atât şoferul, cât şipasagera de 21 de ani au scăpat cu viaţă şi fără traumatismemajore.

Culmea situaţiei: milionarul se întorcea de la Geneva,unde a asistat la premiera mondială a noului supercar Pagani Huayra. Zvonurile spun că omul chiar şi-ar ficomandat un exemplar - numai bine, din moment ce acum putem spunecă A FOST fericitul proprietar al unui Pagani Zonda.

Nu îi plângeţi de milă, pentru că garajul său mai cuprinde douăBugatti Veyron, un McLaren MP4-12C, două Lamborghini (Gallardo şiMurcielago) şi câteva modele de top Porsche, tunate de Gemballa.Totuşi, banii se pare că nu pot cumpăra şi nişte îngeri păzitori încondiţii de vreme nefavorabilă...