Acer Liquid E Ferrari – un smartphone pentru împătimiţi

Din fericire, există mai multe posibilităţi de a avea un Ferrari, una dintre ele se numeşte Acer Liquid E Ferrari, un Smartphone făcut în parteneriat cu Scuderia.

Pentru fanii foarte înrăiţiFerrari, care deţin tot ceea ce poartă sigla "Căluţului Cabrat",sau pentru cei carevor pur şi simplu ceva princare să îşi exprime dragostea pentru constructorul din Maranello aapărut Acer Liquid E Ferrari. Acest smartphone pe lângă faptul că poartă un logo foarteadmirat este şi un companion digital de nădejde având unsistem de operare Android 2.1, un display tactil de 3,5 inchi şilucrează cu un procesor Snapdragon de 768 Mhz, despre carenu ştim dacă pe segmentul său se poate compara cu un Ferrari, acestdomeniu fiind specialitatea celor de la Go4it.

Pentru aimortaliza însă Ferrari-urile de pe stradă sau mai bine zis pentrua vă surprinde lângă ele în imagini de o calitate optimă pentrusiteurile de socializare, acest dispozitiv vine cu o cameră foto de5 MP. În plus, vine instalatcu teme şi aplicaţii Ferrari şi chiar cu tonuri de apel care redaucât se poate de fidel sunetul bolizilor italieni.

Despre preţ nuştim nimic, dar luând în considerare faptul că este un telefon deultimă generaţie şi mai ales că se asociază cu Ferrari, cusiguranţă nu este în liga noastră de preţ, cu toate că este infinitmai tangibil decât adevăratele Ferrari.

Acer Liquid E Ferrari