Acest BMW X5 M de la Z-Performance este furios, rău şi doreşte să stăpânească lumea – FOTO

Autor: Marius Vișan 01 feb. 2018 Știri auto

Acest BMW X5 M de la Z-Performance este furios, rău şi doreşte să stăpânească lumea. 

Există pe piaţă destule companii de tuning, însă de Z-Performance este foarte puţin probabil să fi auzit. Deşi această firmă din Austria este pe piaţă de 26 de ani, ea este cunoscută doar de cei cu adevăzat pasionaţi de jante. Ca atare, acest X5 se plimba pe roţi forjate Z-Performante de 22 inch. Negrul este, desigur, culoarea în care sunt vopsite, şi au o finisare mată în centru şi sunt lucioase pe margini.

Evident, tuning-ul cuprinde mai mult decât roţile. Suspensia a fost şi ea modificată pentru a atenua orice groapă, iar exteriorul este acoperit cu folie neagră mată, cu capace de carbon pentru oglinzile laterale şi o grilă neagră în faţă. Toate lămpile, reflectoarele şi ferestrele au o nuanţă întunecată pentru a arăta oamenilor că negrul este frumos. Un spoiler frontal din carbon şi difuzorul din spate ne asigură că SUV-ul nu seamănă cu nimic altceva de pe şosea.

Z-Performance îi oferă acestui X5 un pachet semnificativ de putere. Prin acesta, ne referim la ce 750 de cai pe care îi produce motorul. 

Nu ştim dacă Z-Performance va oferi acest pachet pentru toţi clienţii X5, sau dacă este doar un vehicul conceput pentru a-şi promova serviciile. Oricum, acest X5 a reuşit să atragă atenţia. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide