Acum poţi să experimentezi Transfăgărăşanul din monopost direct din faţa calculatorului (VIDEO)

Autor: Iulian Dnistran 21 aug. 2015 Știri auto
Acum poţi să experimentezi Transfăgărăşanul din monopost direct din faţa calculatorului (VIDEO)

Noi am scris deja despre Assetto Corsa, simulatorul auto care pune mare preţ pe realism. Şi l-am şi încercat între timp, iar promisiunile creatorilor săi s-au cam adeverit, deşi grafica nu e chiar la nivelul unor competitori.

În orice caz, o caracteristică interesantă a jocului Assetto Corsa e că poţi să dezvolţi pachete cu modificări. Cu alte cuvinte, poţi să faci – dacă te pricepi – circuite, trasee şi maşini, pe care să le experimentezi apoi în simulator. Dacă nu ştii cum să faci asta, trebuie să te rogi de cei care au învăţat cum să modeleze obiecte 3D (noi am face parte din categoria celor care se roagă de alţii, de exemplu).

Comunitatea modderilor a crescut frumos în ultimul an, însă pacheţelul care ne-a atras nouă atenţia are de-a face cu vestitul drum montan Transfăgărăşan. Da, ai înţeles bine, poţi să te dai cu maşinile în Assetto Corsa pe Transfăgărăşan.

Mai jos ai un videoclip în care un tip parcurge Transfăgărăşanul cu un Radical SR8 RX, iar de aici poţi să downloadezi modul care îţi aduce drumul şi munţii româneşti în Assetto Corsa.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide