Ajutor pentru colecţionarii Ford

Ford a decis să ofere în catalogul de accesorii peste 9.000 piese destinate modelelor care nu mai sunt la prima tinereţe.

Ajutor pentru colecţionarii Ford Ajutor pentru colecţionarii Ford

Ford a decis să ofere în catalogul de accesorii peste9.000 piese destinate modelelor care nu mai suntla prima tinereţe. Chiar dacă aveţi un Model T din 1909, puteţiviziona oferta de piese, veţi găsi ceva şi pentru acest pionier. Încatalog veţi găsi chiar caroserii de Mustang din anii 1967- 1970. Sunt disponibile şi sfaturi de remediere a unorprobleme pentru modele Mercury sau Lincoln.

Să găseşti piese bune când vine vorba de restaurarea unui modeleste o provocare. De obicei sunt reciclate componenete aflateîntr-o stare ceva mai mică de degradare. Ai sunt utilizate şireproduceri, dar acestea se pot sau nu potrivi. O ocazie bună de apuncta serios la capitolul originalitate cu oldtimerul deţinut.

Cine iubeşte Ford Bronco şi chiar deţine unul, poate comanda ocaroserie. În catalog se găsesc 98% din pieseleMustang, prin urmare ai şansa să poţi comanda un Mustangdin 1967 în 2010, dar apoi trebuie să-l asamblezi singur acasă.