Andreea Necula revine pe coperta Playboy, în prima ediţie din 2014!

Autor: Adrian Mihălţianu 30 dec. 2013 Știri auto

Numărul Playboy din ianuarie-februarie o readuce pe copertă pe Andreea Necula, pilot de raliuri şi model, a cărei prezenţă ravisantă din pictorialul lui Marius Bărăgan va topi orice urmă de zăpadă. Andreea e însoţită de o altă…Andreea, Rotaru, care, din postura de playmate, pune umărul la încălzirea inimilor masculine în această iarnă.

Tot la capitolul pictoriale, însă responsabile pentru încălzirea globală, o întâlniţi pe Jessica Vaugh, o americancă de 24 de ani care şi-a trăit copilăria în Kansas dar şi pe Olga Ogneva, o ucraineancă ce ar face să roşească până şi un om de zăpadă.

Dacă veţi dori, totuşi, să le rămâneţi fideli româncelor, în acest număr nu veţi rămâne nerecompensaţi. Vă aşteaptă o retrospectivă a fetelor care au apărut în postura de playmate de-a lungul anului 2013! Plus, toate posterele, numai bune de pus în ramă sau..la rană.

Ca de fiecare dată însă, nu doar ochiul cititorului va fi încântat, ci şi mintea. Citiţi super-interviul cu actorul şi regizorul Ben Affleck, în care vorbeşte despre succesul filmului Argo, dar şi articolul despre noile tendinţe ale sex-chat-ului, care muta vedetele porno Silicon Valley în casa de vizavi!

Prindeţi înţelesurile ascunse şi “secretele murdare” ale melodiilor aparent inocente sau deveniţi bărbaţi mai buni în noul an, luând aminte la ghidul Playboy de bune practici, în care găsiţi 60 de obiecte, idei şi acţiuni pe care un bărbat ar trebui să le deţină, ştie & facă sau la care, cel puţin, să aspire!

Adăugaţi la acestea articole despre filme, muzică, jocuri, scule, maşini, fashion, mâncare şi veţi avea un tablou complet al unui număr în care Playboy România se alătură aniversării ediţiei-mamă americane: 60 de ani de existenţă.

Noul număr Playboy poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 30 decembrie.

Detalii pe www.Playboy.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide