Aniversare: 85 de ani de design GM. WALLPAPERE!

Autor: Adrian Mihălţianu 14 iun. 2012 Știri auto

„Membrii echipei noastre globale au în comun pasiunea de a proiecta autovehicule astfel încât clienţii să dezvolte o legătură emoţională cu acestea”, a susţinut Ed Welburn, Vice-preşedintele departamentului internaţional de design al GM.”Ceea ce a fost valabil acum 85 de ani este valabil şi în prezent: Rolul unui proiectant este de a crea un exterior atrăgător cu proporţii bine echilibrate şi o ambianţă interioară care să îmbie la construirea unei relaţii ce se dezvoltă şi creşte.”

Welburn şi echipa sa internaţională de design susţin că cea mai bună lucrare a lor se va contura în viitor. Autovehiculele revoluţionare de mâine, a continuat acesta, se regăsesc în albumele de schiţe şi în computerele proiectanţilor de astăzi. Departamentul de design al GM are un rol esenţial în reînnoirea continuă a ofertei internaţionale de produse, care va avea drept rezultat înlocuirea a 70% dintre modelele din portofoliul actual în următorii trei ani.

Până la înnoire, merită să trecem în revistă cele mai frumoase modele create de GM de-a lungul timpului, aşadar deschideţi cu încredere galeria foto asociată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide