Antoine Doucerain spulberă misterul privind un model Dacia electric sau hibrid

Autor: ProMotor 04 sept. 2018 Știri auto
Antoine Doucerain spulberă misterul privind un model Dacia electric sau hibrid

Antoine Doucerain, director general al Automobile Dacia a declarat cu ocazia petrecerii aniversare de 50 de ani a Dacia că nu există planuri pentru o Dacia hibridă sau electrică, dar putem să visăm la asta, scrie site-ul 0 -100.ro.

„Definitoriu pentru Dacia este să facă maşini atractive, de bună calitate, la cel mai bun preţ, iar acest lucru se va păstra şi în viitor”, a spus Antoine Doucerain.

Potrivit acestuia, apartenenţa mărcii la Dacia în cadrul unei alianţe auto atât de mari cum este cea formată din Renault, Nissan şi Mitsubishi este o cartelă de acces către orice tehnologie, însă „nu există planuri pentru o Dacia hibridă sau electrică, dar putem să visăm la asta”.

Întrebat cum vede relaţia dintre români şi Dacia, şeful mărcii a declarat pentru 0 -100.ro: „E un fel de poveste de dragoste. (…) Credem că românii sunt foarte mândri de Dacia, iar cu noile modele dăm noi motive ca sentimentul să se păstreze nealterat. Ceea ce facem azi este un cadou special de mulţumire pentru români: clienţi, comunitate, public. Încercăm să întreţinem această relaţie specială dintre Dacia şi români”.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide