Anul Jeep în Europa. Patru noi modele vor apărea în 2018

Autor: Marius Vișan 21 mart. 2018 Știri auto
Anul Jeep în Europa. Patru noi modele vor apărea în 2018

Jeep va lansa patru modele noi în Europa în 2018, pentru a îmbunătăţi performanţele sale „ruşinoase” de anul trecut.

Aşa a descris şeful Fiat Chrysler Automobiles (FCA), Sergio Marchionne, vânzările lui Jeep în Europa, care au crescut cu doar 2%, până la 107.569 de maşini în 2017.

Lista de noutăţi va fi în curând completă un nou Comapss şi de o versiune revizuită a lui Cherokee şi Renegade în această vară, înaintea lansării noului Wrangler în Europa, care va avea loc tot în cursul acestui an.

Jeff Hines, noul şef european al Jeep, a descris vânzările de anul trecut din Europa ca fiind „dezamăgitoare”, ceea ce a dus la întârzierea lansării noului Compass. „Pentru 2018 vs 2017, mă aştept la mult mai mult”, a spus el, continuând că anul acesta va fi „anul Jeep” în Europa.

El mai este de părere că Jeep şi-ar putea găsi loc şi în Marea Britanie, în ciuda prezenţei acolo a lui Land Rover. Rolul dealerilor va fi esenţial în acest sens, a spus Hines.

Noul Renegade va fi dezvăluit pe 1 iunie.

Sursă: autocar.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide