Arabii ne demonstrează că Loganul este mai mult decât stabil. Cu o hagwalah, evident

Conform gusturilor bizare ale arabilor, şi Logan poate fi maşină pentru driftul lor tradiţional. Iată cum reacţionează un Loga de primă generaţie dacă este aruncat de-a latul.

Mai ţineţi minte controversele legate de Dacia Logan la debutul acesteia? Atunci când nemţii au demonstrat o puternică lipsă de stabilitate a modelului, reuşind să se răstoarne cu el pe un circuit de testare? Cu toate că dinamica nu a fost niciodată un punct forte al Loganului, ni s-a părut că acel verdict este exagerat.

Acum, că vedem (mai sus) ce au făcut arabii cu el pe străzile lor, practicând activitatea lor preferată - care poartă denumirea de hagwalah şi care constă într-un „dans” la viteze foarte mari ale maşinilor, de regulă în plin trafic - ne convingem şi mai mult parcă de hiperbolizarea evenimentelor de acum aproape zece ani în urmă. 

P.S.: dacă nu înţelegi cum „funcţionează” hagwalah, aruncă o privire la clipul acesta. Desigur, arabii se mai ocupă şi cu alte activităţi, cum ar fi schimbarea roţii din mers. Uneori le merge, alteori nu. Cert este că ei sunt adevăraţi vânători ai spectacolului, unul foarte riscant.

Pentru mai multe mostre din cultura auto arabă, urmăreşte canalul acesta.