Ardealul e nehotărât, Bucureştiul e pe nicăieri, Teleorman e cu Dragnea

Autor: Alexandru Banu 02 mart. 2018 Știri auto
Ardealul e nehotărât, Bucureştiul e pe nicăieri, Teleorman e cu Dragnea

În percepţia românilor, Alexandria, Drobeta Turnu-Severin, Călăraşi, Reşiţa şi Miercurea Ciuc sunt oraşele cu cele mai nesatisfăcătoare facilităţi de transport din ţară, pottrivit unui studiu realizat de Storia în colaborare cu D&D Research, realizat pe un eşantion de 250.000 de oameni din 586 de cartiere.

„Putem spune că în aceste oraşe mici, care nu au mai înregistrat progres, timpul a îngheţat”, spune Dan Petre, Managing Partner D&D Research.

Cum se îmbogăţesc şoferii UBER peste noapte. Clienţii pun umărul

La polul opus, Oradea, Braşov, Cluj-Napoca, Sibiu şi Timişoara sunt considerate de românii chestionaţi oraşele cele mai satisfăcătoare din punct de vedere al transportului.

Cele mai apreciate cartiere din punct de vedere al transportului sunt: Valea Aurie din Sibiu, Tineretului din Bucureşti, Scriitorilor din Braşov, Centrul Civic din Braşov şi Mănăştur din Cluj-Napoca, în timp ce pe ultimele locuri ale clasamentului se situează cartierele Piaţa din Focşani, Galata din Iaşi, Iţcani din Suceava, Lacul Tei din capitală şi Kiseleff din Drobeta Turnu-Severin.

Sursă Ziarul Financiar

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide