Ăştia doi sunt poveste. Şi încă n-aţi văzut nimic din colecţia noastră (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 07 iun. 2017 Știri auto

Nu ne interesează, e strict treaba voastră, dar aveţi grijă la detalii. O copaie d’asta din 70 sau un Porsche prost-înflorat te poate duce în top maşini horror de nuntă. Nu contează averea sau maşina, ci gustul. Iar dacă nu-l ai, angajează pe cineva. Mai scade 100-200 de euro din profitul anticipat ca să nu te faci de băşcălie. Dacă ai dat-o de gard, măcar imploră-i pe fotografi să nu iasă şi ea în poză. Maşina!

În galeria foto am făcut o selecţie de maşini de coşmar în istoria nunţilor. Nu ştim de ce, dar pragul dintre maşină de veselie şi una mortuară este de 1 mm, aşa că mulţi au alunecat în partea întunecată a poveştii. Poate că de vină e autosugestia bărbaţilor.

Sunt şi multe poze în care cuplurile par mai mult de vină decât maşinile. E ciudat ca suma greutăţilor partenerilor să fie mai mare decât cea a maşinii. Şi la fel de ciudat e  – cum spuneam mai devreme – să pui roţi unui cavou. De la câteva continente distanţă, limuzinele “dischisite” ale indienilor sunt caz de “Doamne fereşte”. Nu ne e ru;ine însă nici cu cuvele excavatoarelor care – credem noi – vin de pe la ruşi sau din fostele state membre ale marelui URSS. Distracţie plăcută şi spuneţi DA! Acestei galerii foto. 

CELE MAI NEREUŞITE MAŞINI PENTRU NUNŢI (GALERIE FOTO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide