Ăştia doi sunt poveste. Şi încă n-aţi văzut nimic din colecţia noastră (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu acum 3 ani Știri

Nu ne interesează, e strict treaba voastră, dar aveţi grijă la detalii. O copaie d’asta din 70 sau un Porsche prost-înflorat te poate duce în top maşini horror de nuntă. Nu contează averea sau maşina, ci gustul. Iar dacă nu-l ai, angajează pe cineva. Mai scade 100-200 de euro din profitul anticipat ca să nu te faci de băşcălie. Dacă ai dat-o de gard, măcar imploră-i pe fotografi să nu iasă şi ea în poză. Maşina!

În galeria foto am făcut o selecţie de maşini de coşmar în istoria nunţilor. Nu ştim de ce, dar pragul dintre maşină de veselie şi una mortuară este de 1 mm, aşa că mulţi au alunecat în partea întunecată a poveştii. Poate că de vină e autosugestia bărbaţilor.

Sunt şi multe poze în care cuplurile par mai mult de vină decât maşinile. E ciudat ca suma greutăţilor partenerilor să fie mai mare decât cea a maşinii. Şi la fel de ciudat e  – cum spuneam mai devreme – să pui roţi unui cavou. De la câteva continente distanţă, limuzinele “dischisite” ale indienilor sunt caz de “Doamne fereşte”. Nu ne e ru;ine însă nici cu cuvele excavatoarelor care – credem noi – vin de pe la ruşi sau din fostele state membre ale marelui URSS. Distracţie plăcută şi spuneţi DA! Acestei galerii foto. 

CELE MAI NEREUŞITE MAŞINI PENTRU NUNŢI (GALERIE FOTO)Comentarii
Inchide