Aston Martin Vanquish, dezvăluit! Primele IMAGINI

Autor: Adrian Mihălţianu 21 iun. 2012 Știri auto
Prima întâlnire cu publicul (unul select, pe măsura mărcii) a avut loc la Villa d’Este, dar de data asta cei de la Aston Martin s-au milostivit şi de noi, muritorii de rând, astfel încât putem vedea şi noi cum arată Aston Martin Vanquish de aproape!
Aston Martin Vanquish - siluetă ultra agresivă
Bazat pe platforma VH, acum mai rigidă cu 25%, Vanquish are sub capotă un V12 de 6 litri care dezvoltă 573 CP la 6.750 rpm şi 620 Nm la 5.500 rpm, fiind cuplat cu o transmisie automată Touchtronic 2 în şase trepte care îi permite să accelereze de la 0-100 km/h în doar 4.1 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 300 km/h.
Interior absolut excepţional, la standarde Aston Martin
Dacă exteriorul este spectaculos, interiorul este la nivelul cu care ne-a obişnuit Aston Martin: spaţiu generos, căptuşit cu cele mai bune materiale, dar şi un portbagaj de 368 de litri, cât să intre un sac de golf şi o navetă de şampanie în el. Toată structura maşinii este acoperită cu panouri din fibră de carbon, care păstrează o greutate redusă dar asigură rigiditatea de care are nevoie un supercar.
Conform lui Ulrich Bez, CEO Aston Martin, Vanquish este Super Grand Tourer-ul prin excelenţă. La preţul de pornire de 237.000 de euro, e şi cazul!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide