Aston-ul lui James Bond a fost vândut

Maşina lui James Bond din anul 1964, Aston Martin DB5, a fost scoasă la licitaţie, unde a fost vândută cu peste 3,3 milioane de euro.

Superbul exemplar Aston Martin DB5 a fost vândut la ocasă de licitaţie britanică pentru suma de 3.328.000 euro.Celebra maşină a fost condusă în anul 1964 de Sean Connery înfilmele din seria James Bond, respectiv "Goldfinger" şi"Thunderball". Cel care a cheltuit această sumă a fost HarryYeaggy, un excentric milionar care a declarat că este maşina pecare şi-a dorit-o dintotdeauna.

Din imagini putem observa că DB5-ul se află într-o condiţieexcepţională, având toate gadget-urile în perfectă stare defuncţionare, mai puţin scaunul ejector al pasagerului.Acesta probabil a fost folosit în timpul filmărilor.

Chiar dacă are 50 ani vechime, Aston-ul lui Bond era echipat cuaccesorii destul de futuriste pentru vremea de atunci. Aici amintimde telefonul din portieră şi radarul, similar sistemului denavigaţie de astăzi. Mai multe puteţi vedea în imaginile şiVIDEO-ul din galeria foto.

VEZI VIDEO CU ASTON-UL LUIJAMES BOND!