Audi prezintă noul Moş Crăciun. Anul acesta lasă sania şi vine cu un Audi RS5 Sportback – VIDEO

Autor: Marius Vișan 13 dec. 2018 Știri auto

Cu Crăciunul la doar două săptămâni distanţă, reclamele cu tematică de sărbătoare cresc în frecvenţă, iar Audi doreşte să-şi ţină fanii într-o stare festivă prin asocierea produselor sale cu Mos Craciun.

Acest videoclip, cu o durată de aproape 4 minute de la Audi, ne oferă un look proaspăt a lui Moş Crăciun. Audi RS5 Sportback l-a determinat pe Moş nu numai să-şi taie barba, ci şi să piardă în greutate.

Audi RS 5 Sportback a debutat la Salonul Internaţional Auto de la New York (28 martie – 9 aprilie 2018), ca o versiune pentru piaţa din SUA şi Canada. Îmbină designul dinamic cu un nivel ridicat de utilizare zilnică cu performanţă superioară. 

Motorul turbo cu doi cilindri 2,9 TFSI V6 oferă atât putere cât şi eficienţă şi poate atinge 331 kW. Cuplul său maxim de 600 Nm se desfăşoară pe o gamă largă de turaţii de la 1.900 la 5.000 rpm. Audi RS 5 Sportback accelerează de la 0 la 100 de km / h în 3,9 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 280 de km / h. 

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide