Audi R8 – fotografiat de Karl Lagerfeld

Autor: Andrei Nan 08 mai 2007 Știri auto

Supercarul celor de la Audi a fost testat de ProMotor, urmând ca acest test exclusivist să apară în următorul număr al revistei, din luna iunie. Însă Audi R8 nu este doar o bestie mecanică, ci şi un izvor de inspiraţie.

Designerul şi fotograful Karl Lagerfeld a realizat o şedinţă foto în Franţa, în care a scos în evidenţă latura artistică şi liniile abstracte ale maşinii, folosindu-se de multe oglinzi. Pentru o notă dramatică pronunţată, fotografiile vor fi alb negru şi vor face parte dintr-un calendar exclusivist, dedicat clienţilor supercarului. Creaţia autorului va putea fi vizionată la expoziţia din 12 Mai, în Manhattan, la evenimentul Audi Forum.

300 de exemplare din producţia limitată a lui Audi R8 sunt destinate Statelor Unite ale Americii, din cei 267 de dealeri doar 109 având aprobarea pentru a comercializa acest automoil. Totodată, contractul prevede o clauză prin care clientul, dacă va dori să-şi revândă maşina, va lua în considerare în primul rând oferta dealerului – astfel, cei de la Audi speră să limiteze fenomenul speculativ, devenit un lucru obişnuit în cazul oricărui supercar modern.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide