Audi The Next Big Thing – mini serial

Audi A1 este subiectul unui serial cu multă acţiune avându-l în prim plan pe Justin Timberlake. Iată cum s-a terminat acest serial.

Audi încearcă o promovare un pic diferită a noului Audi A1 înrândul publicului tânăr, în loc de spoturile comercialetradiţionale filmând un mini serial de acţiune. În rolurileprincipale, pe lângă citadina germană, se află Justin Timberlake şiDania Ramirez. Campania se va întinde pe durata a şaseepisoade:

  • În primul episod Audiconstruieşte suspansul şi aparenta banală existenţă a personajuluiJohn Frank - interpretat de Timberlake - este zdruncinată deapariţia unui străine misterioase şi a unor agresori. Salvarea vinedin partea citadinei Audi A1.
  • În cel de-al doilea episod vedem ceva mai multă acţiune, cu ourmărire de mare viteză tipic americană. Acest filmuleţ ar trebuisă evidenţieze agilitate, şi o face, dar nu ar fi nici foarte greuîn antiteză cu greoiul Crown Victoria al "băieţilor răi".
  • În episodul al treilea acţiunea nu se mai învârte în jurulcalităţilor dinamice ale lui Audi A1, ci citadina nemţească este pepunctul de a fi furată de un personaj sinistru. Oare ce vrea să nespună cu asta Audi..
  • În episodul cu numărul patru Audi A1 îşi arată abilităţile de ase strecura, îşi demonstrează agilitatea prin parcări, dar în finaleste trasă pe dreapta de Poliţie.
  • Scăpaţi printr-o manevră îndrăzneaţă din mâna oamenilor legii,cei doi eroi ajung la destinaţie, dar se pare că li s-a înscenat ocursă şi Toni este împuşcată. Oare cum se va termina acest serialşi care va fi mesajul final despre Audi A1?
  • Finalul mini serialului "Audi The next big thing" este la felde puţin evident ca şi întreaga serie, aflând până la urmă că estede fapt vorba de un pariu secret pus pe seama eroului principal. Neaşteptam la ceva mai relevant despre Audi A1, dar se pare că actulfinal l-a avut în prim plan tot pe Justin Timberalke, nicicummaşina.