Auto Europa 2011 este Alfa Romeo Giulietta

Asociaţia ziariştilor italieni din presa auto a hotărat ca, în acest an, titlul de Auto Europa 2011 să revină modelului Alfa Romeo Giulietta.

Auto Europa 2011 este Alfa Romeo Giulietta Auto Europa 2011 este Alfa Romeo Giulietta

Cu 349 de voturi, Alfa Romeo Giulietta a devenit astfel cea mai bună maşinăprodusă în cel puţin 10 000 de unităţi, în spaţiul celor 27 de ţăridin UE, între 1 septembrie şi 31 august 2010.Categoriile de vot încare Alfa Romeo şi-a depăşit competitorii au fost "design şiaerodinamică", "performanţe, consum şi emisii" precum şi"tehnologie, siguranţă şi inovaţie".

În acelaşi timp însă, Giulietta este modelul care nu numai căpoartă un nume istoric dar şi aduce în actualitate, prin toatemijloacele moderne, caracteristicile ce definesc marca Alfa Romeoşi care au propulsat-o în elita auto europeană internaţională.

Cu un design compact, noi scheme tehnice pentru suspensii şi odirecţie activă cu dublu pinion, cu o agilitate uşor de remarcat şio ţinută de drum ce onorează tradiţia mărcii, Alfa Romeo Giuliettaeste modelul cu care Grupul Italian va relansa marca pe piaţa autonord americană, în timp ce în Europa numărul de comenzi depăşeşte30.000 de unităţi.

În România, Alfa Romeo Giulietta va fi lansată în luna noimebriea acestui an.