Autocarele verzi FlixBus se extind în SUA. Urmează Texas şi New York în 2019 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 12 nov. 2018 Știri auto

După lansarea în Statele Unite ale Americii în luna mai, FlixBus, cea mai mare reţea de autocare pe distanţe lungi, se pregăteşte pentru extinderea reţelei de transport în Texas şi pe Coasta de Est, inclusiv New York. 

FlixBus SUA a intrat pe piaţa din Statele Unite ale Americii în luna mai, 2018, începând cu 27 de destinaţii printre care se numără oraşe importante precum Los Angeles, Las Vegas şi Phoenix.

În luna iulie compania şi-a dublat oferta prin adăugarea de conexiuni pentru coridorul central al Californiei şi Golful San Francisco. În prezent, 12 parteneri locali deservesc cele 60 de destinaţii FlixBus din Statele Unite ale Americii.

Lansat în Germania în 2013, FlixBus operează în acest moment în 29 de ţări, în colaborare cu 300 de parteneri locali. Startup-ul a creat mai mult de 7,000 de slujbe pentru şoferii de autocare.

Startup-ul german FlixBus a intrat pe piaţa românească în 2016 şi oferă 100 de conexiuni directe către 15 ţări europene.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide