Bărbatul acesta i-a îngrozit pe toţi cu pasiunea sa bolnavă

Autor: Marius Vișan 28 iun. 2016 Știri auto
Bărbatul acesta i-a îngrozit pe toţi cu pasiunea sa bolnavă

 


Şoferii care trec cu maşinile prin Yelm, Washington, ar trebui să fie foarte atenţi unde şi le parchează, deoarece Edward Smith, un ”iubitor” de maşini trecut de 60 de ani, poate să facă sex cu ele.

Smith susţine că a făcut sex cu mai bine de 1000 de maşini, acesta simţind o atracţie sexuală insaţiabilă pentru autoturisme. Conform Odditycentral.com Smith a afirmat că nu a fost niciodată atras sexual de o fiinţă umană şi că dragostea sa pentru automobile a început încă din copilărie. Primul contact sexual l-a avut cu un Volkswagen Beetle care aparţinea unui vecin.

Deşi pare bizar, neobişnuitul iubitor de maşini a mai spus că în prezent se află într-o relaţie deschisă cu un Volkswagen Beetle SH pe care l-a numit Vanilla, Un Opel GT din 1973 numit Scorţişoară şi un Ford Ranger cu numele Splash. 

Cu toate acestea, inima lui îi aparţine Vanillei, ca să spunem aşa, pentru care Smith are sentimente reale. „Când am luat-o prima oară în braţe am simţit o energie puternica. Aş spune că este extrem de satisfacatoare, dar uneori un pic cam melancolică pentru că nu poate vorbi cu mine. Dar, în general, ştiu că ea simte ce simt şi eu, iar asta e un lucru intens. Dacă ceva se va întâmpla cu ea mi-ar frânge inima”.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide