BMW – cel mai mare producător premium

Autor: Dan Vache 13 sept. 2007 Știri auto
BMW – cel mai mare producător premium

Cu ajutorul lui Mini, BMW urcă pe cea mai înaltă treaptă a vânzărilor din Germania, cu 99.755 de unităţi vândute, depăşind celelalte două mărci de renume, respectiv Audi cu doar 66.400 de unităţi şi Mercedes, ajutat de brand-ul Smart ,cu o valoare de 96.200 de unităţi vândute.

Succesul creşterii explozive a vânzărilor a fost susţinut în mare parte de SUV-ul X5 cu motorizările sale diesel, continuându-se cu Mini, breand care a ajutat nivelul vanzărilor să crească cu 24%. Mercedes, pe de altă parte, a fost susţinut de cererea mare pentru noul model C-Class.

Prin apariţia de modele noi şi vânzări mari în fiecare an, grupul BMW pare foarte capabil să-şi menţină supremaţia, fără a apela la parteneriate de anvergură cu alţi grei ai industriei auto.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide