BMW ConnectedDrive - inovaţii la Geneva 2011

La Salonul Auto Geneva 2011, cei de la BMW promit idei revoluţionare prin sistemul upgradat BMW ConnectedDrive. Despre ce este vorba, o mică idee în următorul clip video.

Faptul că o maşină a devenit mai mult decât un mijloc detransport pe 4 roţi nu mai este o noutate în acest al treileamileniu. Însă ne poate mira accentul pe care BMW îl pune peultimele noutăţi în materie de multimedia şi gadgeturi, deşi toatălumea ştie că e un specialist a feelingului în condus.

Bavarezii au lansat conceptul BMW ConnectedDrive acumceva vreme, fiind vorba despre o interfaţă foarte complexăde comunicare cu maşina, dar şi între maşini şi alte dispozitive.De exemplu, printre noile funcţii ale BMW ConnectedDrive, care vorfi prezentate la Geneva 2011, se numără Follow-Me sau Mood-BasedPlaylist.

Follow-Me înseamnă că sistemul audio al maşinii se conectează lacalculatorul de acasă şi poate reda muzica pe care o ai înplaylist. Astfel este eliminată necesitatea mijloacelor de stocareşi a timpului pierdut pentru transferul muzicii preferate pe sticksau CD-uri. Prin Mood-Based Playlist, poţi selecta care este stareata de moment, iar aplicaţia din ConnectedDrive va reda un anumittip de muzică de pe internet radio, în funcţie de cum te simţi.

Ne mai aşteaptă şi alte surprize, dar, pentru moment, ingineriiBMW se limitează la a descrie sistemul BMW ConnectedDrive drept"unul care va revoluţiona condusul în termeni de confort,infotainment şi siguranţă".

BMW ConnectedDrive - inovatii la Geneva 2011 de pe tare.ro