BMW lansează pe piaţa din România X3 şi BMW Seria 6 Gran Turismo – Preţuri şi FOTO

Autor: Marius Vișan 30 oct. 2017 Știri auto

Noile BMW Seria 6 Gran Turismo şi BMW X3 îşi vor face debutul în toate centrele BMW din România pe 4, respectiv 11 noiembrie. În seara de 25 octombrie, BMW Group România a organizat o prezentare specială de presă pentru cele două modele într-un eveniment care celebrează implicarea mărcii în proiecte culturale. În prim plan a fost un concert excepţional, în deschiderea Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo, festival al cărui partener BMW este pentru al nouălea an consecutiv. Gazda evenimentul a fost TOT – Tot un spaţiu, un centru dedicat proiectelor artistice, care revitalizează o clădire industrială din Sudul Bucureştiului.

FOTO

În acelaşi timp, evenimentul a fost un prilej excelent să vorbim despre implicarea culturală BMW, care are o tradiţie unică, deosebit de bogată. Suntem un brand care se defineşte şi trăieşte pentru «Plăcerea de a conduce», aceasta ne face, poate, cea mai emoţională marcă germană. Emoţia a fost întotdeauna o legătură excelentă cu arta. Cel mai faimos proiect internaţional este cu siguranţă BMW Art Cars, care are deja 43 de ani de tradiţie. În România, cel mai puternic parteneriat cultural îl avem cu SoNoRo. A fost minunat să putem marca colaborarea noastră cu un eveniment special, cu numai câteva zile înainte de startul oficial al festivalului. Suntem împreună deja din 2009 şi avem la activ multe experienţe speciale. Concertul SoNoRo ne-a oferit un cadru plin de emoţie pentru a prezenta ceea ce sunt poate unele din cele mai practice şi versatile modele ale noastre, un alt element interesant de contrast.

Cele două modele prezentate în cadrul evenimentului au o importanţă mare pentru marcă. Pe de o parte, noul BMW X3 este unul din modelele populare pentru BMW în România – cu 4000 de unităţi livrate de la lansarea primei generaţii în 2003.

Pe de altă parte, noul BMW Seria 6 Gran Turismo, duce la un nou nivel conceptul de caroserie lansat pentru prima dată de BMW prin BMW Seria 5 Gran Turismo. Noul model este acum în egală măsură mai suplu şi mai elegant, dar şi mai spaţios. În plus, apartenenţa la o clasă superioară marchează şi plusul de tehnologie de care beneficiază BMW Seria 6 Gran Turismo. De exemplu suspensia pneumatică integrală, pentru un plus de confort, este un element care se regăseşte numai la limuzina BMW Seria 7.

  • Preţuri pentru BMW Seria 6 Gran Turismo – începând de la 63 249 Euro cu TVA pentru 630i Gran Turismo.
  • Preţuri pentru BMW X3 – începând de la 47 838 Euro cu TVA pentru X3 xDrive20d.

Prezentare celor două modele s-a făcut într-un mod inedit, prin două camere special amenajate. Cea dedicată BMW X3 a avut în prim plan designul, ca semn al transformării modelului şi a fost marcată de o prezentare video cu designerul de exterior al modelului, Calvin Luck, într-o înregistrare dedicată proiectului din România.

Interiorul elegant şi modern al modelului Seria 6 Gran Turismo a fost recreat sub forma unei sufragerii elegante, cu mobilier oferit de Rovere Mobili. La exterior au fost prezentate două motociclete, fiecare servind drept avatar al modelelor prezentate – versatilul BMW R 1200 GS pentru BMW X3, tourerul BMW R 1200 RT pentru BMW Seria 6 Gran Turismo. În final, în exterior erau prezentate 10 informaţii esenţiale despre fiecare model, sub forma unei „păduri” de semne.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide