BMW M2 Coupé Edition Black Shadow – 370 de cai putere şi de motive să-l iubeşti – FOTO

Autor: Marius Vișan 06 mart. 2018 Știri auto

Tehnologia din motorsport şi designul expresiv au dat naştere modelului exclusivist BMW M2 Coupé Edition Black Shadow. Ediţia specială va fi disponibilă din aprilie 2018.

BMW M2 are motorul cu şase cilindri dispuşi în linie al automobilului, care oferă 272 kW/370 CP, tracţiunea spate clasică şi tehnologia suspensiei – dezvoltată şi adaptată pe baza numeroşilor ani de competenţă în motorsport – au creat entuziasm la nivel mondial în rândul piloţilor sportivi. Cu transmisia opţională – cutie de viteze M cu dublu ambreiaj, cu şapte trepte, cu Drivelogic -, BMW M2 sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 4,3 secunde.

Citeşte şi Noul papuc românesc nu arată aşa cum te-ai fi aşteptat

Citeşte şi Aşa vei fi sigur că-ţi păstrezi maşina ca nouă

Într-un timp foarte scurt, BMW M2 s-a vândut în 12.000 de unităţi în întreaga lume, devenind astfel cel mai de succes modele al BMW M în 2017.

BMW M2 Coupé Edition Black Shadow se bucură de anumite particularităţi de design care accentuează suplimentar apariţia puternică a acestui sportiv de top. Modelul special este disponibil exclusiv în culoarea Sapphire Black metalizat pentru exterior. Mai mult, jantele de 19 ţoli, din aliaj uşor forjat de culoare negru mat şi cu design Y-spoke, şi anvelopele mixte subliniază în mod impresionant aspectul coupé-ului compact.

Aceste dotări sunt completate de oglinzile retrovizoare exterioare în finisaj carbon sau decoraţiunile grilei M a radiatorului şi barele decorative ale panourilor laterale în nuanţă negru lucios. Cu difuzorul spate în finisare de carbon şi decoraţiunile în crom negru pentru ţevile de eşapament duble, specifice M, care au fost integrate şi ele în ambele părţi ale şorţului spate, BMW M2 Coupé Edition Black Shadow oferă accente suplimentare inspirate din lumea curselor.

BMW M2 Edition Black Shadow va fi disponibil din aprilie 2018.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide