BMW M340i xDrive Sedan va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 14 nov. 2018 Știri auto

Noul BMW Seria 3 Sedan se pregăteşte pentru lansarea. BMW M340i xDrive Sedan este propulsat de un nou motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, care dezvoltă 275 kW/374 CP. Împreună, motorul de înaltă performanţă, tehnologia suspensiei specifică M şi tracţiunea integrală inteligentă oferă o dinamică remarcabilă care nu are echivalent în segmentul median. 

Salonul Auto de la Los Angeles (30 noiembrie – 9 decembrie 2018) va reprezenta scena premierei mondiale a BMW M340i xDrive Sedan. Lansarea pe piaţă va începe în SUA în aprilie 2019, urmată de Europa în iulie.

Motorul dezvoltat pentru BMW M340i xDrive Sedan ridică la un nivel nou caracteristicile automobilului în ceea ce priveşte performanţele, reacţia, capacitatea de a urca în turaţii, liniaritatea în funcţionare şi eficienţa, atât de tipice motoarelor BMW cu şase cilindri dispuşi în linie. Propulsorul de 3 litri dispune de carter din aluminiu şi chiulasă din aluminiu. Sistemul de supraalimentare, care a fost construit conform principiului TwinScroll, a fost redezvoltat şi el. 

Cu distribuţie complet variabilă a puterii între puntea faţă şi cea spate, tehnologia inteligentă de tracţiune integrală disponibilă la BMW M340i xDrive Sedan asigură tracţiune, agilitate şi stabilitate. Accentul pe tracţiune spate al BMW xDrive susţine experienţa condusului specifică mărcii. Transferul direcţionat al forţei de propulsie către roţile spate îmbunătăţeşte agilitatea la abordarea virajelor.

Mai mult, BMW M340i xDrive Sedan este echipat standard cu diferenţial M Sport. Funcţia de blocare individuală a roţilor spate, complet variabilă şi controlată electronic, contribuie semnificativ nu numai la o creşterea tracţiunii, ci la îmbunătăţirea stabilităţii şi agilităţii automobilului.

În interiorul automobilului, scaunele sport cu tapiţerie specifică M în combinaţie Sensatec/Alcantara, tapiţeria BMW Individual a acoperişului de culoare antracit, volanul M îmbrăcat în piele, cu clapete de schimbare, şi benzile decorative de interior în Aluminium Tetragon oferă o ambinaţă intensă orientată spre plăcerea condusului. Panoul de instrumente digital poartă inscripţia „M340i”, în timp cepragurile uşilor faţă poartă, de asemena, inscripţionarea modelului.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide