BMW o ţine într-o serie de lansări (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 13 mart. 2018 Știri auto

Au trecut 3 ani de când BMW a lansat a şasea generaţie a limuzinei premium care toată viaţa s-a bătut cu Audi A8 şi Mercedes S Klasse. Şi vă vine să credeţi că anul trecut, modelul ăsta a împlinit 40 de ani? O dată cu generaţia numărul cinci, maşina şi-a schimbat codul intern de la E la F şi chiar la G la ultimul 7 lansat.

Acum vreo souă săptămâni, blog-urile BMW scriau că nemţii s-ar putea să renunţe la motorul V12, însă astea sunt bârfe care există de foarte mult timp în scenariile apocaliptice pentru acest motor extraordinar. Şi atunci ne-am întrebat dacă nu e cumva chiar o joacă de marekting pentru a tensiona clienţii cu mulţi bani numai ca să le facă o surpriză într-atât de mare încât să-i facă să cumpere maşina cu motorizarea asta atunci când se lansează.

Noul BMW Seria 7, poze complete interior-exterior (galerie foto)

Cu sau fără V12, hibrid sau nu, electric ori ba, “Şaptele” rămâne o maşină top level din toate punctele de vedere. BMW a ţinut generaţiile Seriei 7 câte 7-8 ani în medie, pe piaţă. Dacă înmulţiţi cele 6 generaţii cu 7 sau cu 8 (excluzând-o pe prima, desigur) o să ajungeţi din 1977 până azi la socoteala noastră. Normal, la jumătatea vieţii unei generaţii, vii cu un facelift ca să întreţii flacăra pasiunii pentru această maşină. Aşa face toată lumea, nu ai voie să rămâi dator într-o piaţă în care eşti la acelaşi nivel cu duşmanii de’o viaţă, Audi şi BMW.

Acum, Seria 7 e deja în teste, versiunea cu facelift. Carbuzz  a prins maşina la plimbare şi a pozat-o din toate unghiurile şi din toate direcţiile. Are nişte detalii de pe conceptul X7. Mai ales în faţă, unde avem spoiler, faruri şi grilă măcar aparent mai mari. Înăuntru, maşina este toată hiăerdigitalizată, inlcusiv instrumentarul de bord. Surpriza finală e în zona schimbătorului de viteze a scăpat un “V” micuţ în poză. Aşa că zvonurile cu V12-le care dispare sunt infirmate în această sesiune foto destul de detaliată şi cu atenţie mare la ce scapă şi ce nu. Aţi înţeles ce voiam să spunem, nu? Aşteptăm dezvelirea glorioasă a noului BMW Seria 7 2019.  

Autor Alexandru Banu, sursă Carbuzz

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide